Bästa jordgubbsdesserten

Jag tycker att jordgubbar som oftast är bäst bara som dom är, dom är ju verkligen en av naturens praktgodisar. Men ibland vill man ju faktiskt äta/bjuda på dessert, en riktigt imponerande grej både till smak och utséende. Till jordgubbar är vaniljglass sjukt gott. Vit choklad är ju också som gjort för jordgubbar.  Så. Här har vi en dessert som bara inte kan bli fel!


Jordgubbar som dom är, lite skivade bara. Med vaniljglassägg (det är ju ändå påsk nu, eller hur) och vit chokladskum. Alltså. Så här tycker jag att det ska vara. Skulle jordgubbarna vara lite tråkiga i smaken (alltså lite ur säsong) kan man marinera dem i lime och socker, så blir alla glada ändå!


Ja just det ja. Här har vi "det perfekta ägget". GLAD PÅSK PÅ ER!!!

Kommentarer
Postat av: Mamma och Marita

Vi ser fram emot att smaka i sommar:-)

2011-04-23 @ 22:14:58

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback